Opel MOKKA / MOKKA X Remschijven

Opel MOKKA / MOKKA X remschijven

Kies hieronder het type van uw Opel MOKKA / MOKKA X

Opel MOKKA / MOKKA X remschijven

De remschijven en remblokken van uw Opel MOKKA / MOKKA X zijn de meest essentiële onderdelen van het remsysteem. Daar hier enorme frictie en hitte ontstaat tijdens het remmen dient de materiaal samenstelling van de remblokken en remschijven perfect op elkaar afgestemd te zijn om de juiste remvertraging en veiligheid onder alle rij omstandigheden te kunnen garanderen.

Remschijven voor uw Opel MOKKA / MOKKA X worden dan ook uitvoerig onder wisselende extreme omstandigheden getest voor deze in productie komen. Dit resulteert in een stabiel, veilig en comfortabel remgedrag onder alle omstandigheden. Gerenommeerde remschijffabrikanten doen alle ontwikkelingen en tests eerst in eigen laboratoria en daarna bij officiële instanties als bijvoorbeeld de Duitse TUV.

Toonaangevende remschijffabrikanten die produceren volgens de Europesche richtlijnen en toleranties zijn bijvoorbeeld Brembo, Zimmermann en Fremax. Deze remschijven zijn dus geproduceerd volgens de specificaties van Opel MOKKA / MOKKA X.

Remschijven besteld bij www.autopartsonline.nl worden altijd per twee geleverd en komen bij bovenstaande fabrikanten vandaan.

Wanneer remschijven vervangen?

Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw Opel MOKKA / MOKKA X vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Vervangen van remschijven is nodig als het remvermogen sterk afneemt bij hard en langdurig remmen of als de mininmale dikte van de remschijven is bereikt (dit kan trillen in het stuur bij afremmen veroorzaken). Roest en dikke groeven of blauwe / donkere plekken in de remschijf is ook een teken dat de remschijven vervangen moeten worden.

Prijs remschijven

Autopartsonline.nl biedt Opel MOKKA / MOKKA X remschijfsets goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel 65% t.o.v. de winkelprijzen. Tevens krijgt u bij iedere set gratis remreiniger en keramisch vet. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor A-merken remschijfsets.

Hoe en waar kan ik mijn Opel MOKKA / MOKKA X remschijven vervangen?

Vervangen van remschijven is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. Op www.autopartsonline.nl staat een montagehandleiding in PDF-formaat en vindt u op onze website een montagefilm van remblokken en remschijven. Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.